Nyheter

CETH ETP en börshandlad produkt på Ethereum som ger staking intäkter

Publicerad

den

CoinShares Physical Staked Ethereum ETP (CETH ETP) med ISIN-nummer ISINGB00BLD4ZM24, spårar värdet på kryptovalutan Ethereum.

ETNens TER (total cost ratio) uppgår till 0,00 % p.a. CoinShares Physical Staked Ethereum är det billigaste ETN som följer Ethereum-indexet. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

CoinShares Physical Staked Ethereum har tillgångar på 177 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 23 februari 2021 och har sin hemvist i Jersey.

Hur Staking fungerar med CoinShares

CoinShares tror på att göra investeringar i digitala tillgångar så säkra, tillgängliga och givande som möjligt. Deras ETPer med staking gör det möjligt för investerare att tjäna insatsbelöningar utan risker och krångel med självvård.

CoinShares samarbetar med Blockdaemon för att säkert satsa din investering i riktig ETH och på ett transparent sätt dela insatsbelöningar med dig, vilket ger en konstant avkastning och en noll procents förvaltningsavgift för kryptosatsning ETP – en första i branschen.

Handla CETH ETP

CoinShares Physical Staked Ethereum ETP (CETH ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra ochEuronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext ParisEURCETH
XETRAEURCETH
SIX Swiss ExchangeUSDETHE
gettexEURCETH
Euronext AmsterdamEURCETH
SIX Swiss ExchangeEURETHE
SIX Swiss ExchangeCHFETHE

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version