Nyheter
En fond som investerar i försvarsindustrin
Publicerad
9 månader sedanden

Företag inom försvarsindustrin, det vill säga försvarsföretag har ofta förutsägbara, långsiktiga statliga kontrakt. I USA krävde den skattemässiga 2024 National Defense Authorization Act 886,3 miljarder dollar i amerikanska militärutgifter, en ökning med 3,3 procent jämfört med 2023 års nivåer.
Dynamiken i försvarsindustrin förändrades dramatiskt när Israel förklarade krig mot Hamas i oktober 2023. Kriget i Mellanöstern kan tvinga USAs regering att öka försvarsindustrins investeringar under de kommande åren, och aktier i bolag verksamma i försvarsindustrin har stigit sedan denna konflikt började. Många marknadsbedömare anser att försvarsaktier är attraktiva investeringar eftersom företag inom försvarsindustrin ofta har förutsägbara, långsiktiga statliga kontrakt.
Med fortsatta geopolitiska konflikter gynnas företag inom försvarsindustrin
I tider av krig kan investerarnas tankar naturligtvis vända sig till försvarsaktier. Fortsatta krig i Ukraina och Israel och Gaza, tillsammans med olika sjudande geopolitiska hotspots runt om i världen, kan innebära ökade intäkter för amerikanska försvarsentreprenörer, vilket ökar tjusningen av aktier inom flyg- och försvarskategorin.
Nu när den totala marknaden har börjat röra sig uppåt de senaste veckorna kan detta vara en fördelaktig tidpunkt för investerare att överväga kategorin.
Offentlig försäljning står för varierande mängder intäkter från flyg-/försvarsföretag – från 100 procent ner till 30 procent eller mindre i vissa fall.
Diversifierade intäkter skapar en ”sweet spot”
Som etiketten flyg och försvar antyder har många sådana företag civila affärer från jetlinertillverkare och flygbolag, så den nuvarande boomen inom kommersiellt flyg är positivt för dem. Denna diversifiering placerar dem för närvarande i en sweet spot.
Även om USAs försvarsutgifter för entreprenörer har minskat en aning under de senaste åren, fortsätter vissa flyg- och försvarsföretag att dra nytta av de totala kontraktsutgifterna som ökade markant under 2017-2020, från 373,5 miljarder dollar till 448,9 miljarder dollar, vilket ökar med den totala försvarsbudgeten.
Även om USA är en stor aktör är landet inte den allra viktigaste att hålla ögonen på för den som vill investera i försvarsindustrin. Det kan rekommenderas att hålla ögon på försvarsalliansen NATO som beskrivs översiktligt nedan. Efter detta finns ett diagram som visar hur mycket medlemsland spenderat på försvarsindustrin. Överenskommelsen mellan medlemmarna i NATO är att dessa skall lägga minst två (2) procent av sin bruttonationalprodukt på försvarsrelaterade utgifter. Det adderar snabbt upp till stora summor. Just Europa kan vara en värdedrivare för försvarsindustrin, eftersom de europeiska försvarsinvesteringarna skall öka med mellan 40 ocj 50 procent under de kommande åren för att länderna i EU skall uppfylla detta krav.
Vad är NATO?
North Atlantic Treaty Organisation (NATO), även kallad North Atlantic Alliance, är en mellanstatlig militär allians med 31 medlemsländer – 29 europeiska och två nordamerikanska. Organisationen, som grundades i efterdyningarna av andra världskriget, skapade det Nordatlantiska fördraget, undertecknat i Washington, D.C., den 4 april 1949.
Nato är ett kollektivt säkerhetssystem: dess oberoende medlemsländer är överens om att försvara varandra mot attacker från tredje part. Under det kalla kriget fungerade Nato som en kontroll av hotet från Sovjetunionen. Alliansen fanns kvar efter upplösningen av Sovjetunionen och Warszawapakten och har varit involverad i militära operationer på Balkan, Mellanöstern, Sydasien och Afrika.
Natos huvudhögkvarter ligger i Bryssel, Belgien, medan Natos militära högkvarter ligger nära Mons, Belgien. Alliansen har ökat sina utplaceringar av NATO Response Force i Östeuropa och de kombinerade militärerna för alla NATO-medlemmar inkluderar cirka 3,5 miljoner soldater och personal. Deras sammanlagda militära utgifter från 2022 utgjorde cirka 55 procent av den globala nominella summan. Dessutom har medlemmarna gått med på att nå eller behålla målet för försvarsutgifterna på minst två procent av sin BNP till 2024.
Nato bildades med tolv grundande medlemmar och har lagt till nya medlemmar nio gånger, senast när Finland gick med i alliansen den 4 april 2023, exakt 74 år efter NATOs bildande. Efter att ha godkänt sin ansökan om medlemskap i juni 2022, och godkännandet av alla 31 medlemsländer, som avslutades med Ungern i februari 2024, kommer Sverige att vara det 32:a medlemslandet som ansluter sig till alliansen.
Dessutom erkänner NATO för närvarande Bosnien och Hercegovina, Georgien och Ukraina som blivande medlemmar. Utvidgningen har lett till spänningar med Ryssland som inte är medlem, ett av de ytterligare tjugo länder som deltar i Natos Partnerskap för fred-program. Ytterligare nitton länder är involverade i institutionaliserade dialogprogram med Nato.

Källa: Michel A.Arouet
Finserve Global Security Fund är en aktivt förvaltad aktiefond med global inriktning som fokuserar på aktiebolag inom tre sektorer, försvarsindustrin, cybersäkerhet och bolag med verksamhet mot rymden. Fondens målsättning är att skapa en hög långsiktig värdeökning genom att fokusera på bolag som gynnas av stora globala trender inom de sektorer fonden är verksam inom. Däribland förstärkt försvar som följd av ökad geopoliska spänningar och stora investeringar inom cybersäkerhet som följd av ökade cyberhot. Fonden har en koncentrerad portfölj med 25-30 bolag. Nycklar för fondens investeringar är bolag som är eller kan bli ledande inom sina sektorer, som har attraktiva värderingar och goda framtidsutsikter. Teamet bakom fonden har lång erfarenhet från den finansiella sektorn och även från den globala säkerhetsindustrin.
Global Security Fund
Vi har tittat på Global Security Fund, en traditionell aktiefond som investerar i försvarsindustrin. Den är emellertid bredare än att bara investera i totalförsvar, utan även i cybersäkerhet och i rymdindustrin. Dessa delsektorer tenderar att överlappa varandra, så det finns en logik i detta.
Global Security Fund är Europas äldsta fond med fokus på försvarsindustrin, och har med ett år alltid redovisat en positiv avkastning. Nu är inte en historisk avkastning en garanti för framtida avkastning, men det är alltid intressant att se hur förvaltarna har lyckats.
Global Security Fund investerar huvudsakligen (minst 51 procent) i aktier inom säkerhets- och försvarsbranscherna som är noterade på börser i endera Nordamerika eller EU. Företag från Ryssland och Kina exkluderas genom screening. Alla företag som kommer i fråga som investeringar måste ha en offentligt tillgänglig uppförandekod och etisk kod som tar upp juridiskt ansvar och etik och som uttryckligen anger hur företaget följer internationell lagstiftning.
Fonden följer ett policyuttalande för screening av målföretag och exponering mot kontroversiella investeringar med en urskillningslös och långsiktig humanitär påverkan på samhället. Internationella konventioner/fördrag som ratificerats av Natos och OECDs medlemsländer bestämmer fondens policy. Det gör att den kanske inte kan komma att betraktas som en ESG-fond, men att den i alla fall sorterar bort de värsta avarterna i sektorn. I samband med att Ryssland försökte annektera Ukraina diskuterades det en hel del om försvarsindustrin kunde anses uppfylla kraven för ESG. Där kan var och en ha en egen åsikt, men ESG är inte det första som slår oss när vi hör ordet försvarsindustrin. Förhoppningen är att dessa företags produkter inte skall behöva användas, men när de gör det så kommer det att vara som ett skydd. Det är således lätt att göra en jämförelse med försäkringsindustrin, även om analogin inte är helt perfekt.
Till skillnad från en börshandlad fond som slaviskt följer ett index har förvaltarna ett friare spelrum, även om det regleras i ett placeringsreglemente. Denna fond kan till exempel välja att placera 49 procent, nästan hälften av sina tillgångar i kontanter, vilket kan vara bra om sektorn stiger kraftigt. Det gör att förvaltarna inte tvingas att köpa aktier när de är som dyrast.

Tre olika sektorer
Global Security Fund har valt att investera i tre olika undersektorer, som alla på ena eller andra sättet kan anses utgöra en del av försvarsindustrin.
Totalförsvar
Vi har redan konstaterat att det med en ökad geopolitisk osäkerhet och ökad risk har västerländska regeringar beslutat om omfattande investeringsprogram till totalförsvaret. EU behöver öka sina försvarsanslag med mer än 40 procent för att uppnå NATOs mål att försvarsinvesteringar ska vara två (2) procent av BNP. Detta gör att det finns en stark efterfrågan på försvarsindustrins produkter. Genom att köpa dessa företag genom en fond sparar en investerare tid att gå genom alla dessa enskilda bolag och dess aktier.
Cybersäkerhet
De flesta av oss tänker på soldater i fält när begreppet försvar nämns. Detta är förvisso sant, men i dag försvaret så pass mycket mer och komplext än ett vanligt infanteriregemente. En stor del av dagens krig och försvar drivs med hjälp av teknik som inte fanns för bara tjugo år sedan. Det gör att alla länder tvingas till investeringar som nya typer av investeringar, till exempel drönare, satelliter med mera. Denna teknik måste skyddas.
Det för oss till cybersäkerhet, en ny megatrend som drivs av geopolitisk osäkerhet och en global allt snabbare digitaliseringstakt. Tillväxttakten är betydligt snabbare än marknaden som helhet. Stora investeringar utförs av både stater och bolag och är svåra att undvika även i konjunkturnedgång. En stor del av denna sektor tillhandahåller även lösningar till privata företag och till olika länder då det inte enbart är försvaret som efterfrågar dessa tjänster. Civilförsvaret, den allmänna infrastrukturen, vården är bara några av alla de delar av ett modernt samhälle som behöver skyddas för attacker av hackare. Sektorn som helhet växer med cirka tjugo procent per år.
Rymden
Det tredje benet är rymden. Rymden blir en allt större del av vårt digitaliserade samhälle. Rymden blir alltmer strategiskt viktig och världens superstater utför enorma investeringar i rymdprogram. Rymdsektorn går genomgå en stark tillväxt som är högre än den globala ekonomin som helhet.
På senare år har vi sett hur olika stater ökat intresset för rymden. Vi ser i dag en helt ny global intensifierad kapplöpning mellan olika superstater. Det är inte sannolikt att denna kapplöpning upphör i närtid.
Varför investera i Global Security Fund?
Det som är intressant är att denna fond fångar tre olika trender i ett och samma investeringstema. Att dessa trender dessutom är så kallade megatrender, långsiktiga sådana gör att det finns en möjlighet att få ett positivt alfa, i dagligt tal en överavkastning genom denna fond. Dagens makrotrender, som förvisso kan komma att ändras, talar för ett fortsatt intresse för de företag som fonden investerar i och de produkter som dessa företag tillhandahåller.
På fondens hemsida går det att läsa att det finns en unik kompetens i deras förvaltande team. Vi har förvisso aldrig läst annat på ett fondbolags hemsida, men i detta fall stämmer det faktiskt. Fondens team kombinerar decennier av erfarenhet från försvarsindustrin, finansvärlden och teknologisektorn. Det är framförallt två namn som sticker ut.
Global Security Fund har lyckats knyta till sig Karl Engelbrektson som Head of Advisory Board. Namnet kanske inte säger de flesta något, men den som kan försvaret ser att detta är ett bra namn. Karl var tidigare Sveriges Arméchef, och är nu Sveriges företrädare i NATO och i försvarsfrågor i EU. I samma Advisory Board återfinns Andreas Wiman som har 25 års erfarenhet från Försvarsindustrin, Försvarsmakten och Must. Han har således erfarenhet från alla sidor av denna sektor.
Riskspridning mot framförallt geopolitisk oro
Genom att investera i en mängd olika sektorer och geografiska områden, uppnår fonden en naturlig riskspridning. Detta minimerar effekten av eventuella negativa händelser i någon enstaka sektor eller region.
Att fonden inte uppvisar en perfekt korrelation med index som S&P 500 eller Stoxx 600 gör att den både kan dämpa risken i en portfölj, och öka avkastningen. Den utgör därmed ett bra portföljkomplement, men är kanske inte lämplig att placera alla investeringsbara medel i.
Finns det då inget att anmärka på vad gäller denna fond? Det finns ett par saker som vi reagerar på, dels är den ackumulerande, vilket gör att den inte passar alla. Många investerare vill ha utdelning i alla fall en gång per år. Med långa kontrakt, ofta med stora och säkra motparter, delar många av de i fonden ingående företagen ut kapital. Det är emellertid en kostnad för fonderna att hantera utdelningar vilket innebär att det skall ställas mot avkastningen. Det går trots allt att sälja av en mindre andel av fondandelarna och uppnå samma effekt som att få en utdelning.
Förvaltningsavgiften ligger i dagsläget på 1,25 procent. Det är högre än de flesta börshandlade fonder, men skall i stället jämföras med andra aktiefonder. Global Security Fund har dessutom en aktiv förvaltningsfilosofi, vilket gör att fondens förvaltare inte tvingas köpa aktier i en nedåtgående marknad, vilket innebär att förvaltarna kan spara betydande belopp åt andelsägarna. Det finns emellertid ingen garanti för att kommer att lyckas pricka toppar och bottnar.
Denna fond kan utgöra ett spännande komplement till en större, mer indexinriktad portfölj. Vi tror vidare att den lämpar sig för en längre innehavsperiod, eftersom innehaven i fonden kortsiktigt kan komma att påverkas kraftigt i makrohändelser.
Handla Global Security Fund
Global Security Fund är inte noterad på en börs, men däremot går det att handla andelar i denna fond på en rad olika plattformar, till exempel Fondo, SAVR, Nordnet och Avanza.
Materialet på denna sida är endast avsett som allmän produktinformation. Det ska inte ses som placeringsråd eller placeringsrekommendationer, och ska inte användas som underlag för placeringsbeslut. Du bör alltid läsa fondens Faktablad och Informationsbroschyr och prospekt innan du börjar spara i en fond. Etfmarknaden kan inte garantera att uppgifterna är fullständiga och de kan ändras utan föregående meddelande.
Du kanske gillar
-
HANetfs Tom Bailey om framtiden för europeiska försvarsfonder
-
8RMY en ny börshandlad fond från HanETF på Xetra
-
Världens första europeiska försvars-ETF från ett europeiskt ETF-företag lanseras på Xetra och Euronext Paris
-
Sju börshandlade fonder som investerar i försvarssektorn
-
Europeisk försvarsutgiftsboom: Viktiga investeringsmöjligheter mitt i globala förändringar
-
Kommer snart – en europeisk försvars-ETF, från ett europeiskt företag, utan USA-exponering

In a world where financial value is traditionally tied to cash flows, utility, or cutting-edge technology, Dogecoin stands as a bold exception.
Launched in 2013 as a lighthearted experiment, Dogecoin began as a meme, a Shiba Inu with a quirky caption. But over time, it has grown into something far greater: a symbol of internet-native value. What started as a playful jab at the seriousness of finance has become a global phenomenon, proving that in the digital age, emotion, culture, and community can be just as powerful as a balance sheet.
DOGE is an emotion
Dogecoin isn’t your typical crypto asset. It doesn’t boast a groundbreaking protocol or a meticulously engineered roadmap. Instead, it thrives on something more intangible yet undeniably potent: relevance.
Memes are the internet’s lifeblood, serving as carriers of humor, identity, and connection. Dogecoin took this ephemeral currency of the web and turned it into a lasting asset, not by chasing trends but by embedding itself in the fabric of online culture. While most memecoins have flared up and faded away, Dogecoin has endured, evolving into digital folklore that resonates worldwide.
At the core of this phenomenon is Dogecoin’s community: vibrant, irreverent, global, and fiercely loyal—a self-sustaining digital tribe that truly matters in a decentralized world.
Dogecoin’s power is in its people
This community creates attention, which brings liquidity; builds a sense of belonging, which drives retention; and inspires advocacy, which fuels growth. In a world where attention is scarce and sentiment shapes capital flows, this grassroots network isn’t just a feature—it’s the engine.
DOGE’s value lies in its ability to rally people around a shared, lighthearted ethos, turning a meme into a movement that challenges us to rethink what ”value” means in a hyper-connected world.
With that said, let’s meet Dogecoin, the original memecoin that’s rewriting the rules.
Doge is becoming more mainstream
With a jaw-dropping return of over 130,000%, or 127% annualized over the last decade, Dogecoin stands as the best-performing top 25 cryptocurrency of the past 10 years and has rapidly grown into a $30 billion asset embraced by millions.
Fueled by fast, low-cost transactions, a vibrant grassroots community, and growing mainstream acceptance, including from Tesla, AMC, and Newegg, Dogecoin continues to reinforce its retail appeal and real-world utility.
After reaching its all-time high in May 2021, Dogecoin’s network has continued to grow. The total number of wallet addresses has nearly doubled from 44 million to over 84 million in less than four years, showcasing Dogecoin’s rapid adoption and growing mainstream recognition.

With millions of holders worldwide, Dogecoin’s ascent as the original memecoin has cemented its place as both a cultural icon and a widely used entry point into crypto. Its approachable, community-led ethos has onboarded countless first-time investors into the digital asset space.
Now, with the launch of traditional financial products, Dogecoin enters a new chapter, available through a regulated, institutionally-backed investment vehicle offering secure, transparent access to a more traditional generation of investors as they get acquainted with the oldest dog on the blockchain.
Research Newsletter
Each week the 21Shares Research team will publish our data-driven insights into the crypto asset world through this newsletter. Please direct any comments, questions, and words of feedback to research@21shares.com
Disclaimer
The information provided does not constitute a prospectus or other offering material and does not contain or constitute an offer to sell or a solicitation of any offer to buy securities in any jurisdiction. Some of the information published herein may contain forward-looking statements. Readers are cautioned that any such forward-looking statements are not guarantees of future performance and involve risks and uncertainties and that actual results may differ materially from those in the forward-looking statements as a result of various factors. The information contained herein may not be considered as economic, legal, tax or other advice and users are cautioned to base investment decisions or other decisions solely on the content hereof.

VanEck Sui ETN (VSUI ETN) med ISIN DE000A4A5Z72, spårar värdet på kryptovalutan SUI. Den börshandlade produktens TER (total cost ratio) uppgår till 1,50 % p.a. Denna ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.
VanEck Sui ETN är en stor ETN med 92 miljoner euro tillgångar under förvaltning. Denna ETN lanserades den 7 november 2024 och har sin hemvist i Liechtenstein.
Produktbeskrivning
Upplev hastigheten och skalbarheten hos nästa generations blockkedjeteknik. Sui erbjuder omedelbar finalitet och parallell transaktionsbearbetning, vilket banar väg för mer lyhörda och användarvänliga decentraliserade applikationer. VanEck Sui ETN är ett fullständigt säkerställd börshandlad certifikat som investerar i SUI Token.
100 % uppbackad av SUI Token
Förvaras hos en reglerad kryptodepå
Kan handlas som en ETF på reglerade börser (om än inom ett annat segment)
Huvudriskfaktorer
Volatilitetsrisk: Handelspriserna för många digitala tillgångar har upplevt extrem volatilitet under de senaste perioderna och kan mycket väl fortsätta att göra det. Digitala tillgångar har bara introducerats under det senaste decenniet och klarhet i regelverket är fortfarande svårfångad i många jurisdiktioner.
Valutarisk, teknikrisk, juridiska och regulatoriska risker. Du kan förlora pengar genom att investera i fonderna. Värdet på investeringarna kan gå upp eller ner och investeraren kanske inte får tillbaka det investerade beloppet.
Underliggande index
MarketVector™ Sui VWAP Close Index (MVSUIV Index).
Handla VSUI ETN
VanEck Sui ETN (VSUI ETN) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Euronext Amsterdam.
Det betyder att det går att handla andelar i denna ETN genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel Nordnet, SAVR, DEGIRO och Avanza.
Börsnoteringar
Börs | Valuta | Kortnamn |
Euronext Amsterdam | EUR | VSUI |
Euronext Paris | USD | VSUI |

Stablecoins are digital currencies tied to assets like the U.S. dollar, offering the price stability needed for payments. They maintain their peg by being backed 1:1 by their underlying fiat currency, with issuers holding equivalent amounts in cash and cash equivalents, making stablecoins a digital representation of those reserves. Their market has doubled to over $235 billion, with daily usage nearly doubling in two years.
Why are stablecoins making headlines now?
Due to their clear product-market fit and growing mainstream adoption, stablecoins have become a top priority for regulation, with both industry leaders and policymakers calling for swift action.
On April 4, the Securities and Exchange Commission’s Division of Corporation Finance finally clarified that stablecoins are not securities if backed one-for-one by USD or similar assets and used for payments or value storage. These “Covered Stablecoins” are not marketed as investments, lack profit incentives, and include protections like reserves, making securities law registration unnecessary for issuance or redemption.
The GENIUS Act, introduced in February and advanced by the U.S. Senate Banking Committee in March, marks a major step toward creating a clear legal framework for stablecoin issuance and oversight. This clarity is driving momentum as Fidelity is set to launch its own stablecoin, and Bank of America is preparing to follow it once legislation is finalized.
Globally, the European Union’s Markets in Crypto Assets (MiCA) framework has already come into effect, reinforcing a broader shift toward formal integration of stablecoins into traditional finance. These developments reflect a growing consensus that stablecoins are emerging as essential infrastructure for global payments, treasury management, and digital asset adoption.
What are the benefits of stablecoins?
Stablecoins are digital currencies designed for fast, low-cost, and stable transactions. Since their launch in 2014, they’ve become a go-to tool for online payments, especially cross-border transfers. As they’re pegged to stable assets like the U.S. dollar or euro, they avoid the wild price swings seen in other cryptocurrencies.
They’re accessible to anyone with internet, making them especially valuable in regions with high inflation or limited banking access, like Argentina or Turkey.
With some built on public blockchains, stablecoins offer transparency, letting users track transfers and supply in real time. For institutions, they also simplify treasury management by acting as efficient digital cash that can be deployed instantly.
Who are the major players in the stablecoin race?
Tether (USDT) and Circle (USDC), the two largest stablecoin issuers, collectively hold over $204 billion in U.S. Treasuries, making them the 14th largest holders globally. Their combined treasury holdings surpass those of entire nations, including Norway and Brazil.
USDT leads with $144 billion in circulation; USDC, backed by Coinbase and known for compliance, has become a trusted digital dollar across global finance.
Why stablecoins matter: A revenue engine for blockchains
Stablecoins generate steady revenue for blockchains like Ethereum and Solana by driving transaction fees with each transfer. With trillions in annual volume, they help sustain network activity beyond speculation.

On Ethereum, for example, USDT and USDC transactions are major contributors to daily gas fees. Year to date, Tether ranks #3 and USDC ranks #5 in terms of total gas consumed. Tether and Circle also dominate daily transaction activity on Ethereum, averaging approximately 12 million and 6 million transactions per day, respectively, making them the top two entities on the network by daily transaction count.
Meanwhile, on Solana, stablecoin activity has surged, helping sustain validator rewards and strengthen protocol economics. In addition to the mainstream utility, stablecoins represent reliable, protocol-level cash flow, making them crypto’s killer use case.
Research Newsletter
Each week the 21Shares Research team will publish our data-driven insights into the crypto asset world through this newsletter. Please direct any comments, questions, and words of feedback to research@21shares.com
Disclaimer
The information provided does not constitute a prospectus or other offering material and does not contain or constitute an offer to sell or a solicitation of any offer to buy securities in any jurisdiction. Some of the information published herein may contain forward-looking statements. Readers are cautioned that any such forward-looking statements are not guarantees of future performance and involve risks and uncertainties and that actual results may differ materially from those in the forward-looking statements as a result of various factors. The information contained herein may not be considered as economic, legal, tax or other advice and users are cautioned to base investment decisions or other decisions solely on the content hereof.

Dogecoin, the meme that made it

VSUI ETN spårar priset på kryptovalutan SUI

Stablecoins: The real powerhouse of crypto

BE29 ETF är en portfölj företagsobligationer med förfall 2029

Guld-ETFer slår Bitcoin-ETFer kraftigt under första kvartalet 2025

Fonder som ger exponering mot försvarsindustrin

Crypto Market Risks & Opportunities: Insights on Bybit Hack, Bitcoin, and Institutional Adoption

Montrose storsatsning på ETFer fortsätter – lanserar Sveriges första globala ETF med hävstång

Warren Buffetts råd om vad man ska göra när börsen kraschar

Svenskarna har en ny favorit-ETF
Populära
-
Nyheter4 veckor sedan
Fonder som ger exponering mot försvarsindustrin
-
Nyheter3 veckor sedan
Crypto Market Risks & Opportunities: Insights on Bybit Hack, Bitcoin, and Institutional Adoption
-
Nyheter2 veckor sedan
Montrose storsatsning på ETFer fortsätter – lanserar Sveriges första globala ETF med hävstång
-
Nyheter4 veckor sedan
Warren Buffetts råd om vad man ska göra när börsen kraschar
-
Nyheter3 veckor sedan
Svenskarna har en ny favorit-ETF
-
Nyheter2 veckor sedan
MONTLEV, Sveriges första globala ETF med hävstång
-
Nyheter4 veckor sedan
Fastställd utdelning i MONTDIV mars 2025
-
Nyheter2 veckor sedan
Sju börshandlade fonder som investerar i försvarssektorn